vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Word ambassadeur voor de vt wonen&design beurs

Word ambassadeur voor de vt wonen&design beurs

Ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste woontrends en wil je een ticket verdienen voor de vt wonen&design beurs? Meld je dan aan als onze ambassadeur!
Verdien tickets en andere leuke beloningen door tickets te verkopen voor de vt wonen&design beurs 2018.

Als ambassadeur kun je de volgende beloningen verdienen:

  • Tickets
  • Abonnement op verschillende bladen
  • VIP arrangement
  • En meer!

Hoe werkt het?

Heel gemakkelijk: je verdient punten voor elk ticket dat je aan je vriendinnen verkoopt. Je kunt deze punten inwisselen voor beloningen in jouw ambassadeurs dashboard. Hoe meer punten je verdient, hoe meer beloningen je kunt claimen voor jou en je vrienden. En om het nog iets makkelijker voor je te maken om te verkopen, krijgen jouw vriendinnen ook een leuk extraatje bij de tickets die ze via jou kopen.

Onze Community manager is gedurende de hele campagne beschikbaar om al je vragen te beantwoorden, je te adviseren over hoe je de meeste tickets kunt verkopen en houd je op de hoogte van belangrijke updates over het evenement.

Hoe verkoop ik tickets?

  1. Maak een ambassadeurs account
  2. Log in op jouw account en klik op ‘start verkopen’
  3. Selecteer het tickettype en het aantal tickets dat je aan je vriend wil verkopen
  4. Vul de naam, het e-mailadres en telefoonnummer van je vriend in om hem/haar een uitnodiging te sturen om een ticket van jou te kopen.

Wil jij onze ambassadeur worden? Je kunt je hier aanmelden.