///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonproducten uit de commercial

Woonproducten uit de commercial

slider-ontwerp-verbouw
Gespot?
Heb je deze afbeelding (of één van de andere twee versies) al ergens voorbij zien komen? Op tv of in een tijdschrift misschien? Het is de campagne van de vt wonen&design beurs. Om blij van te worden toch? We hebben de mooiste woonproducten bij elkaar gezet. Net als op de beurs zelf. Want of je nu aan het verbouwen bent, of op zoek bent naar een mooie lamp, leuke stoelen of nieuwe kussens op de bank. Op de vt wonen&design beurs vind je alles voor je huis onder één dak.

Shop hier de producten uit de commercial
Zie je er iets tussen waar je graag meer over zou willen weten? Of misschien wil je één van de artikelen wel direct bestellen.
We hebben speciaal voor jou van elk artikel de website erbij gezocht. Klik voor de informatie op onderstaande afbeeldingen.

verbouw afbeelding

afb design

vtwonen beeld

Wil nog veel meer woonartikelen bekijken? Kom dan naar de vt wonen&design beurs van 29 september t/m 4 oktober in de RAI Amsterdam.

Mooie merken
Het valt niet altijd mee om precies te vinden wat je zoekt. Er is zoveel te krijgen voor je huis. Op de vt wonen&design beurs wordt je zoektocht een stuk makkelijker. Daar vind je namelijk van heel veel mooie merken (in alle woonstijlen) een selectie uit de collectie. En dat allemaal onder één dak. Vanaf half augustus vind je op deze site het complete en meest actuele overzicht van de merken die je kunt vinden op de vt wonen&design beurs van 29 september t/m 4 oktober in Amsterdam. Wil je niets missen? Volg de beurs dan op Facebook of Twitter.