vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Versier je wand met IXXI

Versier je wand met IXXI

VT Wonen en Designbeurs 2015, RAI Amsterdam

Met IXXI zijn de mogelijkheden voor het versieren van je wand eindeloos. Je maakt eenvoudig persoonlijke en flexibele wanddecoratie bestaande uit vierkante kaarten en koppelkruisjes. Je bepaalt zelf de vorm of het formaat.

Een IXXI met je eigen beelden maak je in een online module op de website van IXXI. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het maken van een collage of een vergroting van je eigen beelden of foto’s. Je upload eenvoudig je eigen foto’s en kunt direct aan de slag.

Je kunt ook kiezen voor één van de beelden uit de collectie van IXXI. Deze collectie is samengesteld met diverse partners als het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Nijntje, Museo del Prado, National History Museum en Getty Images waardoor design voor een groot publiek toegankelijk wordt. Er zitten prachtige beelden bij die ook in iedere vorm en formaat te bestellen zijn, je vindt alle beelden in de beeldenbank.

Ook heeft IXXI een Special Collection ontwikkeld waarin je verschillende collages, patronen en pixels terugvindt. De patronen zijn ontwikkeld in samenwerking met bekende illustratoren en designers. De pixels zijn bijvoorbeeld gemaakt van bekende portretten als het Meisje met de Parel van Johannes Vermeer of een zelfportret van Rembrandt. Maar ook van iconen als James Dean of Marilyn Monroe. Oude kunstwerken in een modern jasje.

IXXI is typisch Dutch Design, zowel de studio als de gehele productie zijn gevestigd in Nederland. Met een enthousiast en jong team bieden zij een flexibel en betaalbaar product aan een breed publiek.