vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Geen categorie - Meet & Greet Interior Junkie

Meet & Greet Interior Junkie

Swiss Sense gaat een bijzondere samenwerking aan gedurende de vt wonen&design beurs. Deze editie wordt een slaapkamer in de prominente inspiratie stand van 220 m² ingericht door Nederlands populairste online influencer. Wonen is haar verslaving en ze heeft van haar passie haar werk gemaakt; Elisah Jacobs dé vrouw achter Interior Junkie, het vooraanstaande interieur- en lifestyleblog van Nederland.

Meet & greet Interior Junkie
Interior Junkie gaat een volledige slaapkamer speciaal inrichten, boordevol slaapkamerinspiratie en de nieuwste woontrends. Swiss Sense benadrukt met deze samenwerking hoe belangrijk slaapcomfort is in een prettige omgeving. Speciaal voor de bezoekers van de beurs en de volgers van Interior Junkie organiseert Swiss Sense een exclusieve meet & greet. Stel je interieurvragen en ga op de foto op woensdag 28 september van 14.00 uur tot 15.00 uur in de Swiss Sense stand (nummer 12-045). Wees op tijd want de eerste 25 aanwezigen krijgen een goedgevulde Swiss Sense goodiebag.

Nieuwe boxspringcollectie

De nieuwste boxspringcollecties verkrijgbaar bij Swiss Sense worden tijdens de beurs geïntroduceerd. Het trendy design van Home 365 zorgt voor een relaxte sfeer en laat je genieten van een comfortabele nacht. De Lifestyle collectie representeert persoonlijke en trendy boxsprings, passend bij je eigen levensstijl. Waan je in New York, Parijs of Barcelona met de elegante Night collectie. Een luxe stijl voor een royale slaapkamer zijn typerend voor de Royal collectie.

Een uitgebreid assortiment waardoor iedereen de juiste keuze voor een passende boxspring kan maken. Iedere ochtend wakker worden met het gevoel van totale ontspanning en vrijheid. Swiss Sense is momenteel verkrijgbaar in meer dan 75 filialen in Nederland, België, Duitsland en uiteraard online.

Het revolutionaire AEROMAX topmatras

Ook wordt er een primeur geïntroduceerd; het AEROMAX topmatras. Het nieuwe AEROMAX topmatras zorgt voor maximale ventilatie en comfort. Alle AEROMAX topmatrassen hebben een pocketveringkern van 1500 pocketveren waardoor een goede drukverdeling altijd maximale ondersteuning biedt. De topmatrassen hebben tevens een hoogwaardige afdeklaag die zorgt voor een sublieme ventilatie en een uitstekend slaapklimaat. Luchtige, frisse perfectie voor een onvergetelijke nachtrust.

 

www.SwissSense.nl

Ook interessant?