///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Holland in vorm

Holland in vorm

In vorm

Holland in Vorm, noemen ze het zelf bij design meubelbedrijf Castelijn. En dat zijn ze, in vorm… sterk in vorm zelfs. Neem de markante tafel Foliant. Deze door Dick Spierenburg in begin jaren ’90 ontworpen tafel is nu door hem gerestyled. De vloeiende bladvorm en opvallend gebogen houten poten zijn gebleven, het blad – mooi mat en met een multiplex bladrand – zorgt voor een eigentijdse look.

Helemaal nieuw is tafelserie RP: alle zes prettige tafels met ranke, massief eiken poten. Nergens strenge lijnen, ook niet op de hoeken. En net als de Foliant leverbaar met het zacht aanvoelende Fenix HLP, in maar liefst acht kleuren. Tel daar de zes beitskleuren voor de poten bij op… dan is er zeker een combinatie die bij jou past.

Kastsysteem Solo

De naam van deze kasten zegt het al: Solo… Als in: alleen voor jou. Samengesteld op jouw persoonlijke woonbehoefte. En dat gaat lukken, met diverse lage ‘lowboards’ en hoge (toren)kasten – die ook nog eens kunnen hangen of staan. Tel daar 21 lakkleuren, 8  houtkleur-opties, 43 kleuren speakerdoek bij op, en de mogelijkheden van dit kastensysteem worden bijna eindeloos.

En voor alle ontwerpen geldt: 100% Nederlands, duurzaam en met oog voor detail gemaakt in het familiebedrijf.

Tags: design – tafel – kasten