///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Handige apparaten voor in huis

Handige apparaten voor in huis

Stofzuigers met en zonder snoer. Ventilatoren en verwarmingsapparaten. Handdrogers, Haardrogers. En verlichting. Als je die zoekt, zoek ze dan eens van het merk Dyson. Dit internationale technologiebedrijf ontwikkelt en produceert ze allemaal. En niet zomaar. Bij Dyson draait het om radicale en iconische oplossingen die werken, topresultaten leveren en er volledig anders uitzien. Waarschijnlijk ken je er een aantal. Dit zijn twee van hun vele paradepaardjes…

De Dyson snoerloze V8-stofzuiger

Een apparaat van slechts 2,6 kilo met een krachtige, constante zuigkracht waarmee je je huis op een andere manier schoonmaakt. Met de stofzuiger reinig je namelijk niet alleen de vloer, je vormt ‘m ook snel om tot een kruimelzuiger of steelstofzuiger om bovenop, onderin en tussenin schoon te maken.

Omdat-ie snoerloos is, kun je overal bij, terwijl de stofzuiger door een oplaad- (en tevens opberg-) station steeds gebruiksklaar is. Nog wat pluspunten: de langere gebruiksduur, het hygiënisch legen van het stofreservoir en het lage geluidsniveau.

De Dyson Supersonic haardroger

Deze nieuwkomer is uitgerust met een motor die uiterst klein, licht en geavanceerd is. Hierdoor is-ie stil, vele malen sneller dan de motor van andere haardrogers én half zo zwaar. Bovendien past-ie in de handgreep en niet in de kop, waardoor de haardroger goed in de hand ligt.

Met de haardroger blaas je je haar snel en efficiënt schoon. Hierbij kun je kiezen uit drie warmte-instellingen en drie magnetische opzetstukken, die makkelijk te verwijderen en op te klikken zijn en tijdens het drogen niet warm worden. Tot slot: de intelligente temperatuurregeling voorkomt dat je haar beschadigd wordt door te hete lucht.

Met Dyson haal je een stuk techniek en design in huis die zijn weerga niet kent. Ontdek het zelf en bekijk alle radicale en iconische oplossingen.

Kijk voor meer informatie op www.dyson.nl