///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Handig: KPN Smartlife veilig-app

Handig: KPN Smartlife veilig-app

Je moet er toch niet aan denken wat er tijdens je afwezigheid allemaal mis kan gaan thuis? Toch is het goed om dat af en toe juist wel te doen. Want als je een goed beeld hebt van de risico’s, kun je gedegen maatregelen nemen. En dan kan jij voortaan met een gerust hart op pad.

Ken je dat? Je wilt net de snelweg opdraaien en dan ineens slaat de schrik je om het hart: ‘Heb ik de deur wel op slot gedaan?!’ Terug kun je niet meer, want dan kom je zeker te laat op die afspraak. Maar het gevoel blijft knagen, de hele dag: ‘Straks zijn al m’n spullen weg…’

Verdachte bewegingen
Met KPN SmartLife Veilig ben je voorgoed van dat knagende gevoel verlost. Want via de KPN SmartLife-app krijg je direct een melding als er bij jou thuis verdachte bewegingen zijn. Of als er een raam of deur open is blijven staan.

In de app zit ook een Huisoppas, die ervoor zorgt dat lampen of andere apparatuur net zo aan- en uitgaan als wanneer je thuis bent. Je bepaalt zelf welke lampen en apparaten door de Huisoppas worden bediend. Zo maakt het huis altijd een bewoonde indruk.

Meldkamer
SmartLife Veilig is eenvoudig uit te breiden met extra sensoren, bewegingsmelders en één of meer rookmelders. Je kunt er zelfs voor de diensten van een professionele meldkamer kiezen. In dat geval wordt er bij onraad automatisch naar een door jou aangewezen persoon gebeld. Of er gaat iemand van het beveiligingsbedrijf kijken. Dit alles voor een vast bedrag per maand.

Op de vt wonen&design beurs zijn de specialisten van KPN aanwezig om je alles over SmartLife Veilig te vertellen. Het is ook mogelijk om een adviseur thuis te laten komen, zodat hij kan bekijken welke apparatuur er allemaal nodig is in je woning. Als je kiest voor een abonnement, is de installatie van het detectiepakket tijdelijk gratis.

Weer een zorg minder!