29 sept t/m 4 oktober 2020 | RAI Amsterdam 29 sept - 4 okt 2020 | RAI A'dam
Home - De goede smaak van renzo’s

De goede smaak van renzo’s

Op de vt wonen&design beurs draait alles om smaak. En over smaak valt niet te twisten. Over welke smaken zeker niet getwist zal worden, zijn die van Renzo’s Delicatessen.

Innerlijke mens
Als je een paar uur over de beurs hebt gelopen, je licht op hebt gestoken bij verschillende designers, advies hebt ingewonnen over keukens, vloeren en kleuren, en ondertussen van de ene verbazing in de andere bent gevallen, ben je wel toe aan een goede maaltijd. Gezond en lekker eten, zodat je met hernieuwde energie nóg meer wooninspiratie tot je kunt nemen.

Denk je dat goed eten er op zo’n grote beurs niet in zit, dan ben je nog nooit op de vt wonen&design beurs geweest. Want wij vinden de innerlijke mens minstens zo belangrijk als het interieur van een huis. En daarom hebben, wij naast de verschillende terrassen met verrassende menukaarten, ook Renzo’s op de beurs!

Homemade
Renzo’s Delicatessen staat al sinds 1986 voor homemade Italiaanse lekkernijen van zeer goede kwaliteit. Op de woonbeurs wordt dit heerlijke eten vanuit een foodtruck geserveerd.

Als je de huisgemaakte delicatessen van Renzo’s eenmaal hebt geproefd, vergeet je die nooit meer. Daarom is het zo fijn dat je ook als de beurs weer is afgelopen, gewoon elke dag bij Renzo’s terecht kunt. Ze zitten al sinds jaar en dag aan de Amsterdamse Van Baerlestraat, op nummer 67.

De beste Italiaanse kwaliteit
Daar is Renzo’s een innig geliefde buurtwinkel, waar de bewoners van Amsterdam-Zuid hun dagelijkse boodschapjes of smaakvolle Italiaanse maaltijden afhalen. Tegelijkertijd is het ook een gezellige en knusse lunch- en dinergelegenheid, compleet met terras dat het hele jaar is geopend. Overbodig te zeggen dat de koffie hier van de allerbeste Italiaanse kwaliteit is!

Gun je al je vrienden de smaken van Renzo’s? In dat geval is het goed te weten dat Renzo’s on wheels ook te huur is voor feesten en partijen. Buon appetito!