///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Kokende keukenmachine

Kokende keukenmachine

Zou je vaker uitgebreid willen koken, maar zie je op tegen de tijd die je kwijt bent in de keuken?

Je bent niet de enige, maar de oplossing is bij de hand!
Als echte hobbykok kun je niet zonder een keukenmachine. Een die onder andere snijdt, hakt en mixt. Maar denk je ook wel eens: had ik maar een keukenmachine die ook kan stomen, bakken en koken? Die wens komt nu uit, met de Cook Expert van het Franse Magimix – al 40 jaar de norm op het gebied van keukenmachines.

Echte alleskunner

Met de Cook Expert haal je een echte alleskunner in huis. Ideaal voor hobbykoks die opzien tegen de tijd in de keuken, maar ook voor al diegenen die bang zijn de culinaire vaardigheden te missen om gerechten succesvol te bereiden. De nieuwe keukenmachine is voorzien van alle gemakken en kwaliteiten waar Magimix bekend om staat, en heeft daarnaast een ingebouwde inductieplaat plús een roestvrijstalen kom die warme bereidingen mogelijk maakt. 

Je kunt ermee stoven, stomen, kneden, blenden, raspen, koken, snijden, kloppen, mixen en nog veel meer. Hierdoor maak je in een handomdraai de perfecte soep, de beste hollandaisesaus en het heerlijkste stoofgerecht. 

Met kookboek en app

Met het bijgeleverde kookboek en via de speciaal ontwikkelde app kan elke thuiskok, van beginner tot pro, zo aan de slag. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen, is zorgen voor de beste ingrediënten, het recept volgen en kiezen voor een van de twaalf voorgeprogrammeerde kookprogramma’s. 

Terwijl de Cook Expert voor je aan het werk is, kun jij iets anders gaan doen. De hond uitlaten, een rondje hardlopen, de boodschappen doen of je richten op je gasten. Na afloop van alle kookprogramma’s slaat de machine automatisch af. De dubbelwandige roestvrij stalen kom houdt je maaltijd vervolgens nog tot 2 uur warm.

Lekker koken was nog nooit zo eenvoudig!

Kijk voor meer informatie op www.magimix.nl