Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - nieuwste foodprocessor: COOK EXPERT

nieuwste foodprocessor: COOK EXPERT

Een foodprocessor waarmee je ook kunt koken. Toekomst? Zeker niet. De Cook Expert van Magimix is een revolutionaire nieuwe generatie foodprocessor die de functionaliteit van de bekende Magimix-foodprocessor combineert met de mogelijkheid om te koken, bakken en stomen door middel van inductie. En dat van 30 tot 140  ̊C en op de graad nauwkeurig.

Eenvoudig in gebruik

Naast de bekende keukenmachine-functies als snijden, hakken en mixen kent de Cook Expert twaalf automatische programma’s voor warme en koude gerechten als soepen, puree, sauzen, brood- en taartdeeg en ijs. Met het Expert-programma kun je deze functies zelf instellen en volledig afstemmen op je eigen wensen. Het bijgeleverde kookboek (ook te downloaden als app) biedt maar liefst 300 stap-voor-staprecepten. Ondanks de vele mogelijkheden is de foodprocessor dus zeer eenvoudig in gebruik.

De Cook Expert wordt geleverd met transparante kommen en accessoires, zoals snijd- en raspschijven, een sapcentrifuge en een eiwitklopper. Daarnaast zit er standaard een dubbelwandige rvs kom bij, geschikt voor het koken en om je gerechten vervolgens nog twee uur op temperatuur te houden zonder energie te verbruiken.

XXL stoomkoker en XXL kneedmes

Apart verkrijgbaar voor grootverbruikers en liefhebbers zijn een XXL stoomkoker en XXL kneedmes. De stoomkoker, met een inhoud van 5,5 liter en diameter van 39 centimeter, staat boven op je Cook Expert. Je kunt dus nog steeds de standaard stoommand gebruiken, en nu ook in twee etages stomen.

Het kneedmes voor de Cook Expert heeft een vertraagde koppeling met de motor, waardoor het langzamer en krachtiger draait. Zo heb je een betere controle over de snelheid en kun je twee keer zo veel deeg tegelijk verwerken. Zowel horizontaal als verticaal.

De Magimix Cook Expert en de nieuwe Magimix accessoires zijn verkrijgbaar bij de betere kookspeciaalzaken. Magimix Cook Expert: 1199 euro, stoomkoker 150 euro, kneedmes 65 euro.

Kijk voor meer informatie op www.magimix.nl