vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Extra - Talks of the house: zelf je huis verkopen

Talks of the house: zelf je huis verkopen

Heb je nog een makelaar nodig om je huis te verkopen?
Zelf je huis verkopen is makkelijker dan je denkt. In deze lezing vertelt Mark Teeuwissen (oprichter & verkoopexpert Huisunie) hoe je dat het beste aanpakt. Hoe presenteer je je huis? Hoe bepaal je de vraagprijs? Hoe moet je bezichtigen? Hoe vergroot je in elke fase je verkoopkansen?

Over Mark
In zijn visie op het verkopen van een woning gaat Mark Teeuwissen ervan uit dat niemand zo goed zijn huis kan verkopen als de huiseigenaar zelf en dat iedere woningverkoop een unieke op maat gesneden aanpak verdient. Hij heeft Huisunie opgericht, om voor elke klant een eigen verkoopstrategie te ontwikkelen met een plan van aanpak op maat. Zo houdt de verkoper zelf de regie over de verkoop van zijn woning.
Mark Teeuwissen is gecertificeerd registermakelaar, docent en verkoopexpert. Hij heeft jarenlang een eigen makelaarskantoor in ’t Gooi gehad. De afgelopen jaren heeft hij enkele honderden particuliere verkopers van een internetmakelaar geholpen bij het opstarten van hun woningverkoop. Met zijn verkoopkennis en jarenlange ervaring als makelaar heeft hij een unieke en innovatieve visie ontwikkeld over hoe je als woningeigenaar het beste je huis kunt verkopen. Daarnaast blogt Mark tips over het verkopen van huizen op Markteeuwissen.nl.
Mark is tevens docent aan de makelaardijopleiding van de IPD en geeft lezingen en presentaties over het succesvol verkopen van je woning, bijvoorbeeld over de beste marketingtechnieken, de slimme vraagprijs, je woning verkoopklaar maken, de ‘klik’ met jouw huis organiseren, onderhandelen en de juiste timing in het verkoopproces.

Wil je weten hoe je jouw huis verkoopt zonder makelaar? Je bent van harte welkom om te komen kijken en luisteren naar de lezing van Mark in het Woontheater op de vt wonen&design beurs van 27 september t/m 2 oktober. Toegang voor deze lezing is inbegrepen in de ticketprijs voor de beurs. Schrijf je hier in!

Ook interessant?