vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Extra - Talks of the house: Je huis verkoopklaar

Talks of the house: Je huis verkoopklaar

Je huis verkopen. Niet iets wat je dagelijks doet. Er moet van alles geregeld worden en je huis moet er voor de verkoop op zijn allerbest uitzien, zodat potentiële bewoners op het eerste gezicht verliefd worden op jouw stulpje. Daar kan je vast wel wat hulp bij gebruiken!

Nicolet Groen is specialist op het gebied van vastgoedpresentaties. Met een nuchtere en realistische aanpak zorgt ze voor de meest optimale presentatie in een huis dat ook tijdens de verkoop leefbaar moet blijven. Hoewel vastgoedstyling een vast onderdeel is van haar dienstenpakket, is ze wars van kussentjes schuiven. En met succes, sinds de start van haar bedrijf in 2007 heeft ze ruim 2000 vastgoedpresentaties verzorgd, de gemiddelde verkooptijd van de woningen die door haar gepresenteerd werden, was vorig jaar gemiddeld acht weken.

Haar kennis en ervaring heeft ze gebundeld in het boek Maak van je thuis een huis, klaar voor de verkoop. Dit boek leert verkopers stap voor stap hoe ze hun woning klaar maken voor de verkoop. Het staat boordevol praktische tips en handige checklists en is geïllustreerd met prachtige foto’s van huizen waarin Nicolet werk heeft mogen doen.

Maak van je thuis een huis, klaar voor de verkoop wordt officieel gepresenteerd tijdens een van de lezingen van Nicolet in het Woontheater op de vt wonen&design beurs. Schrijf je hier in voor deze inspirerende lezing.

Ook interessant?