Home - verbouwen - Exclusieve preview ‘vtwonen verbouwen of verhuizen’

Exclusieve preview ‘vtwonen verbouwen of verhuizen’

Beste relatie,

Jouw bedrijf richt zich op die woonconsument die zijn huis gaat verbouwen of bouwen. Van bouw, aanbouw, opbouw, keuken tot vloer. Speciaal voor deze doelgroep komt vtwonen vanaf 14 december wekelijks met het tv-programma vtwonen verbouwen of verhuizen. De presentatie is in handen van Airen Mylene en het programma wordt uitgezonden op woensdagavond om  20.30 uur op Net 5.

vtwonen zal zich zo meer en meer gaan richten op het (ver)bouwstuk van het wonen, waarbij zij natuurlijk het inspireren rond de inrichting niet los laten. vtwonen helpt met het (ver)bouwthema nog meer mensen bij het maken van de juiste keuzes rond hun woning.

Het programma is in samenwerking met vtwonen gemaakt door productiebedrijf IDTV. Zij zijn ook de makers van het succesvolle programma vtwonen weer verliefd op je huis, wat inmiddels alweer enkele seizoenen succesvol op SBS6 wordt uitgezonden op zondagavond. Televisieprogramma’s rond vtwonen scoren goed en trekken veel kijkers die bezig zijn met veranderplannen rond hun woning. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat het publiek ook graag zal kijken naar het nieuwe vtwonen format dat gaat starten.

Omdat wij overtuigd zijn dat we met dit thema jouw business activeren nodigen we je uit voor de exclusieve preview van de allereerste uitzending vtwonen verbouwen of verhuizen.

Dit zal plaatsvinden op dinsdag 13 december 14.00u in Hoofddorp. Naast het bekijken van de eerste uitzending zullen wij ook de mogelijkheden toelichten om op de vt wonen&design beurs 2017 direct in contact te komen met deze interessante doelgroep. Het thema (ver) bouwen wordt uiteraard ook op de 2017 editie van de vt wonen&design beurs groots gepresenteerd.

Mogen we je verwelkomen op dinsdag 13 december 14.00u in Hoofddorp?
Meld je dan hier aan vóór 6 december en laat ons weten met hoeveel personen je komt. Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus reageer snel.
Naast de andere genodigden zijn natuurlijk de verantwoordelijken voor het merk vtwonen ook aanwezig.

Heel graag tot ziens tijdens de preview-sessie van vtwonen verbouwen of verhuizen!

Een hartelijke groet,
Team vt wonen&design beurs

 

Ook interessant?