Home - Meer informatie

Meer informatie

De vt wonen&design beurs, zoals je die van ons gewend bent, kan helaas geen doorgang vinden. De veiligheid en gezondheid van bezoekers, exposanten, leveranciers en medewerkers staan voorop voor DPG Media. De vt wonen&design beurs trapt dit najaar oktober woonmaand daarom in digitale vorm af! Het belooft een een bomvol, online progamma voor woonliefhebbers te worden.

Let’s get digital!

Momenteel werken we achter de schermen keihard aan een digitale versie van de vt wonen&design beurs. We zien veel kansen om het woonnieuws op deze manier bij veel kwalitatieve woonconsumenten onder de aandacht te brengen. Tenslotte zijn we allemaal de afgelopen tijd een stuk handiger geworden met digitale tools. Samen met jullie, de home deco branche, pakken wij daarom de kansen aan om er in de digitale vorm een succes van te maken.

Programmering

Wat betreft de programmering kun je denken aan lezingen, een op een advies van woonexperts, toffe online masterclasses en live binnenkijken op de werkvloer bij bedrijven. Natuurlijk zijn ook de redacties van de DPG woonmagazines vtwonen, Ariadne at Home, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en Eigen Huis & Interieur erbij om woonliefhebbers, net als anders, te overladen met een flinke dosis wooninspiratie. De programmering wordt bekend gemaakt via onze site en socials.

Deelname digitaal event

Op dit digitale event krijgt jouw bedrijf optimaal de kans de noviteiten voor het nieuwe woonseizoen, jouw producten en merk volop onder de aandacht te brengen van een kwalitatief publiek. Innovaties presenteren, verkopen, leads genereren: het kan allemaal in de let’s get digital editie van de vt wonen&design beurs 2020.

De woonconsumenten die actief bezig zijn met het inrichten van het interieur kunnen terecht op ons digitale event. Zij vinden daar alle mooie nieuwe producten, collecties, ontwerpen en diensten van door ons speciaal geselecteerde deelnemers. De hoge kwalitei van het aanbod, inspiratie, advies en informatie waar de beurs al 27 jaar garant voor staat, zullen ook in de digitale editie gewaarborgd worden.

Aanmelden? Vragen? Bel of mail!

Heb je vragen over de doorschuiving naar 2021 of wil je meer weten over de digitale plannen en mogelijkheden voor de online editie van de vt wonen&design beurs? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 088-556 4597 of mail ons via hello@vtwonenendesignbeurs.nl