Home - Ik ben deelnemer - De kracht van de woonbladen

De kracht van de woonbladen

De vt wonen&design beurs is een evenement van DPG Media en is de grootste en meest complete consumentenbeurs op woongebied van Nederland. De beurs wordt georganiseerd in directe samenwerking met de grootste Nederlandstalige woontijdschriften vtwonen, Eigen Huis & Interieur, WONEN Landelijke Stijl en Stijlvol Wonen. Deze merken bereiken  honderdduizenden actieve woonconsumenten, via print, online én televisie.

De printoplage van de woonbladen samen is iedere maand al zo’n 285.000. Het aantal woonconsumenten dat hiermee wordt bereikt ligt nog vele malen hoger.

De televisie-uitzendingen van vtwonen worden wekelijks bekeken door 500.000 kijkers.

Ook de online kanalen zorgen voor veel interactie met woonliefhebbers:

  • vtwonen.nl heeft gemiddeld 8,5 miljoen pageviews per maand
  • de bezoekerswebsite van de beurs (www.vtwonenendesignbeurs.nl) heeft in de periode 1/8 t/m 31/10 ruim 1.000.000 pageviews

Natuurlijk wordt er via de kanalen van deze woonmerken heel veel aandacht geschonken aan de vt wonen&design beurs in het algemeen en de deelnemers van de beurs in het bijzonder.

Lever tijdig jouw persmateriaal aan, dan zorgen wij dat we jouw nieuws onder de aandacht brengen van de redacties van de woonbladen. Wie weet schittert jouw merk dan binnenkort in een woontijdschrift of op een van de online kanalen!

 

Ook interessant?