Home - Handboeken - OPBOUWEN

OPBOUWEN

Persoonlijke transportplanning
De opbouwdagen in 2019 zijn: vrijdag 27 september, zaterdag 28 september, zondag 29 september en maandag 30 september.
Er kan worden opgebouwd van 6-23 uur.

Je ontvangt van de organisatie een persoonlijk opbouwbericht. Voor het opbouwen van je stand ontvang je een persoonlijk transportbericht. Met dit bericht kan je inloggen in het transportsysteem. Het eerste timeslot om te komen lossen staat hier voor je ingepland en alle extra ritten kan je hier zelf invoeren op de door jouw gewenste tijdstippen. Het is zeer belangrijk dat je je aan de dagen en tijden van dit systeem houdt tijdens de opbouw, want alleen dan kunnen we een soepele opbouw garanderen. Voertuigen met opbouwmateriaal worden alleen doorgelaten op de voor hen gereserveerde timeslots. Het heeft geen zin je vervoerder eerder naar de rai amsterdam te sturen. Dan moet deze helaas wachten op de bufferzone tot jouw timeslot aanbreekt.

Het bepalen van wie wanneer mag beginnen met bouwen heeft te maken met enkele zaken:

– bouw je een eigen stand of heb je bij de organisatie een stand gehuurd
– de omvang en complexiteit van je stand
– in welke hal je staat
– en waar in de hal je staat.

Het is dus heel belangrijk dat je je aan je persoonlijk opbouwbericht houdt.
Iedereen met conceptstandbouw (standbouw die de organisatie voor je neerzet) mogen pas op maandag 1 oktober komen opbouwen/inrichten.

Timeslot codes
Door de ritten in het systeem in te voeren ontvang je per timeslot een unieke code. Het is belangrijk deze codes door te geven aan je vervoerders, dus ook stand bouwer, omdat zij deze codes nodig hebben om het parkeerdek op te kunnen. Deze codes geven het tijdslot aan waarin je kan komen laden/lossen op het parkeerdek en zijn hiermee je toegangsbewijs voor het parkeerdek.

Het is een hele uitdaging voor de rai, de organisatie en alle deelnemers om de opbouw soepel te laten verlopen. In vier dagen tijd komen er zoveel belanghebbenden opbouwen dat het van essentieel belang is dat iedereen zich goed aan de opgegeven aankomsttijden houdt. Laten we allen ons best doen er een prettige en soepele opbouw van te maken.
Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact op met Helma Weevers uit het organisatieteam. Zij kan je er alles over vertellen en je adviseren.

Catering tijdens opbouw
Hard werken is prima, maar een lekkere kop koffie op broodje is wel heel fijn. Op vrijdag 27 september en maandag 1 oktober is het La Place-restaurant geopend.

NIEUW! Vraag je toegangspas tot hallen voor opbouwen van je stand nu direct aan

Anders dan voorgaande jaren en eerdere berichtgeving, is een nieuw toegangsbeleid van toepassing op de opbouw van deze beurs.
Je krijgt dus geen bandjes meer toegestuurd.

Om de hallen in te kunnen moet iedereen die aan jouw stand meewerkt zich aanmelden bij de rai amsterdam. 
Aanmelden is direct mogelijk via deze link. Als je je hebt aangemeld ontvang je mail met inlogcodes en een link om een badge aan te vragen. Na het invullen van de inlogcodes krijg je het filmpje en de regels te zien waar je akkoord op moet geven. Volg de stappen in de aanmelding en kies als laatste voor de knop “Aanvragen opbouw|afbraakpassen”. 
Een
 bevestigings e-mail volgt in je mailbox met een QRcode. Die mail moet je meenemen naar de rai. 
Bij de inbrengdeuren van de hallen op het parkeerdek, scan je de QR-code. 
Zie de scanpunten op de bijgaande plattegrond. Dan rolt uit het systeem jouw persoonlijke toegangs|veiligheidspas.
 
De badge moet je zichtbaar dragen als je in de rai aanwezig bent. 

Zonder 
toegangspas is het niet mogelijk de hallen in te gaan. Ter plaatse kun je je ook aanmelden, maar stel je in op verlies van kostbare tijd met het zoeken en vinden van het kantoor waar aanvraag mogelijk is en de wachtrij aldaar
Wees slim en doe je aanmelding nu gelijk. Stuur de link nú gelijk door naar iedereen die voor jou komt opbouwen, je collega’s, je chauffeurs etcetera en informeer hen dat zij zich zo snel mogelijk registreren en niet pas als ze in de rai zijn. 
De pas geeft ook toegang bij de afbouw.

Bij de expobalie tijdens opbouw ligt er voor jou een envelop klaar met daarin je deelnemersbandjes en parkeerabonnement.

Ook interessant?