Home - Handboeken - CATERING

CATERING

Eten en drinken tijdens de op- en afbouw
Tijdens de laatste op- en afbouwdag (maandag) is een klein La Place cateringpunt geopend boven bij de entree van hal 10 en hal 12. Tijdens de openingsuren kun je hier terecht voor kleinere broodjes, snacks en dranken. In het rai-complex is het Grand Café doordeweeks open van 10.00 tot 18.00 uur. Dit bevindt zich aan de rechterzijde van het Elicium. Aan de overkant van het rai gebouw zit een supermarkt en in de Scheldestraat zijn vele tentjes waar je eten en drinken kunt kopen.

Eten en drinken tijdens beursdagen
Als de beurs geopend is, zijn in alle hallen cateringlocaties geopend. De diverse terrassen op de beursvloer hebben allemaal een ander assortiment. Als je wisselt van terras, kun je de hele week lekker afwisselend lunchen en dineren.
Na de zomer informeren we je over de speciale deelnemercatering mogelijkheden. Wel zo fijn dit geregeld te hebben, want neem van ons aan, tijdens de drukke beursdagen heb je geen tijd hier achteraan te gaan.

Catering voor een feestje of netwerkmoment op je stand
Bedenk of je tijdens speciale momenten als bijvoorbeeld de Friends&Family Vip Night op vrijdagavond wat lekkers wilt presenteren aan je gasten. Vele exposanten maken van die avond een extra feestelijke avond. Als je een relatief kleine presentatie hebt (tot ca 40m2) ben je vrij de hapjes en drankjes zelf mee te nemen en te serveren. Als je een grotere stand hebt, kun je hiervoor de rai catering contacten. rai amsterdam levert op bestelling dranken en etenswaren op je stand.  Je kunt bij hen kiezen uit een groot assortiment hapjes en drankjes, al dan niet met bediening en glaswerk erbij. Het bestellen van foods|drinks kan via de RAI webshop of ter plekke via 020 549 1990.

Ook interessant?