Home - Handboeken - AFVAL TIJDENS BEURS

AFVAL TIJDENS BEURS

Waar laat je je opbouwafval en wat doe je aan het einde van de beursdag met je vuil?
Tijdens opbouw gaat het vaak om grof afval van standbouw. Je standbouwer zal bij de rai afval containers aanvragen op jouw naam. Het is raadzaam de standbouwer te attenderen op het scheiden van zijn afval. Dat scheelt in de kosten. Als je de vuilafvoer ruim voor beurs bestelt kan dit op factuurbasis worden verrekend. Als je dit tijdens de opbouwdagen besteld bij de exposanten servicebalie, moet de container direct worden afgerekend bij de balie. Tijdens de openingstijden van de opbouwdagen is de exposantenservice bereikbaar voor het bestellen van afvoercontainers.

Dagafval tijdens beursdagen
Het voordeligste is dit mee te nemen naar huis en het daar weg te gooien. In vele gevallen kan dat door een aantal vuilniszakken mee te nemen van huis. Aan het einde van de dag neem je die mee op je weg naar huis.

Soms is dat zoveel dat het zelf meenemen geen optie is. Dan kun je bij de rai amsterdam vuilniszakken bestellen. Dit kan per rol en bij het bestellen van de rol vuilniszakken is ook gelijk de afvoer inbegrepen. Je krijgt hiermee speciale vuilniszakken die duidelijk herkenbaar zijn voor de schoonmaakploegen die na sluitingstijd actief zijn. Deze vuilniszakken kun je bestellen bij de exposanten servicebalie tijdens de beurs of via het rai handboek.

 

Ook interessant?