Home - Deelnemer worden

Deelnemer worden

De vt wonen&design beurs  is een event van DPG Media. Het is de grootste en meest complete consumentenbeurs op woongebied van Nederland. De beurs wordt georganiseerd in directe samenwerking met toonaangevende woontijdschriften vtwonen, Eigen Huis & Interieur, WONEN Landelijke Stijl, Stijlvol Wonen en Ariadne at Home. Deze merken bereiken honderdduizenden actieve woonconsumenten via print, online én televisie. Zij worden optimaal ingezet om de juiste bezoeker naar de beurs te trekken.

Nieuw dit jaar op de beurs is het Huis&Energie district. Ongeveer 100 in energie oplossingen gespecialiseerde bedrijven helpen de woningbezitters aan de laatste informatie en producten om hun woning te verduurzamen.

De bezoeker van de vt wonen&design beurs is actief bezig met het inrichten, bouwen, verbouwen en/of aankopen van zijn huis en heeft hiervoor budget gereserveerd. In 2022 kwamen 74.500 koopkrachtige bezoekers, uit het hele land, naar de beurs.

Expo Haarlemmermeer is van dinsdag 3 oktober t/m zondag 8 oktober 2023, zes dagen lang dé plek waar merken, retailers en ontwerpers hun nieuwste collecties presenteren. Hier krijgt de trend- en stijlbewuste consument persoonlijk advies voor de bouw en verbouw van het huis en vindt hij praktische oplossingen voor iedere woonvraag. De woontijdschriften laten in hun inspiratiehuizen zien waar wonen anno 2023 voor staat.

Wil je nu meer informatie over deelname? Neem even contact met ons op, dan helpen we je graag verder!