Home - Deelnemen - Standpresentatie

Standpresentatie

Jouw standpresentatie maakt het verschil
Deelnemers van de vt wonen&design beurs besteden veel tijd en aandacht aan de standpresentatie. Om de totale kwaliteit van de beurs te waarborgen, beoordeelt de standcommissie van de organisatie ieder standontwerp op de juiste afmetingen, hoogte, toegankelijkheid en of het voldoende aansluit qua beleving en uitstraling op het niveau dat we met de vt wonen&design beurs voor ogen hebben.
Deelnemen kan in een eigen stand of door het huren van concept-standbouw.

De plattegrond is verdeeld in verschillende hoogtezones
De minimale standhoogte is 2,75 meter. Afhankelijk van jouw standlocatie houden we zoveel mogelijk rekening met de hoogte van jouw standpresentatie. De hoogte van de stand is mede bepalend voor het toekennen van een standlocatie in de juiste hoogtezone.

Eigen standbouw
Als je inschrijft met eigen standbouw, ben je verplicht om zelf een stand te bouwen en verlichting te installeren.
Een elektraaansluiting vraag je aan via de RAI Exhibiter Services als je inschrijving is bevestigd. Je hebt in dit geval ingeschreven voor kale vloermeters.

Concept-standbouw
Er wordt een kant-en-klare stand voor je geplaatst, inclusief wanden, koof, plafond, brandende spots, transparant gelakte vloerplaten, naamsvermelding en standnummer.
Je hoeft zelf alleen te zorgen voor een sfeervolle inrichting en overige voorzieningen zoals meubilair, catering, water, afhankelijk van wat je nodig hebt.

Voor meer informatie neem je contact op via hello@vtwonenendesignbeurs.nl of bel 088-5564597

Ook interessant?