Home - Blog - Terugblik op de Marketing Academy

Terugblik op de Marketing Academy

Wat was het weer een feestje: de Marketing Academy van vt wonen&design beurs. Meer dan 120 deelnemers volgden ons online programma bomvol handige tips en learnings. 

In de voorgaande jaren werd de Marketing Academy bij DPG Media Magazines in Hoofddorp gehouden, maar dit jaar deden we het virtueel. Tijdens de online sessie ontvingen deelnemers van de beurs tips & tricks over wat digitale aanwezigheid kan betekenen voor je merk en werden deelnemers bijgepraat over alle praktische zaken rondom deelname aan de vt wonen&design beurs. Zo vertelde bijvoorbeeld interieurstyliste Marie-Gon over haar eigen ervaring met de kansen van online interactie en hoe je informeert en inspireert. Ingrid van Schooten, manager van de vt wonen&design beurs, lichtte daarnaast toe wat deelname aan de beurs voor je bedrijf kan betekenen. 

De lessen voor online succes

Hélène van Santen, hoofdredacteur van KeK Mama, vertelde deze ochtend alles over het vergroten van je online bereik en het genereren van meer traffic naar je site. Een van haar zeven lessen voor succes online? Maak een plan en benoem daarin zaken als merkdefiniëring- en positionering, overall strategie en een contentplan. En wist jij dat ze bij het magazine het credo UMAA hanteren? Dit staat voor Uitproberen, Meten, Analyseren en Aanpassen. Want zo vertelde Hélène: ‘De enige constante is verandering. Draai dus voortdurend aan de knoppen.’ 

Heerlijk, wij zijn weer helemaal geïnspireerd. En jij?

Doe ook mee! 

Vragen over deelname aan de vt wonen&design beurs? Of aanmelden als exposant? Bel of mail ons, voor een afspraak of een voorstel op maat bijvoorbeeld. Mail via hello@vtwonenendesignbeurs.nl

Over de Marketing Academy

Onze Marketing Academy is een op maat gemaakte sessie voor deelnemende partijen van de vt wonen&design beurs. Elk jaar houden we er een. Het is bedoeld om je de ins- en outs te geven van online & social marketing, omdat het tenslotte een vak apart is en een wereld die snel verandert. Dankzij de Academy blijft jouw kennis lekker up-to-date, ben je weer helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen we elkaar versterken als het gaat om online bereik.

Ook interessant?