Home - Blog - nieuw! vtwonen verbouwen of verhuizen

nieuw! vtwonen verbouwen of verhuizen

vtwonen gaat zich meer en meer richten op het verbouwstuk van het wonen! Natuurlijk laten we het inspireren rond inrichting niet los. vtwonen helpt met het verbouwthema nog meer mensen in het maken van de juiste keuzes rond hun woning. Het thema verbouwen wordt op de 2017 editie van de vt wonen&design beurs natuurlijk ook groots gepresenteerd.

Woensdag 14 december aanstaande start de allereerste uitzending van ‘vtwonen verbouwen of verhuizen’ om 20.30 uur op Net 5.
Het programma is in samenwerking met vtwonen gemaakt door het succesvolle productiebedrijf IDTV. Zij zijn ook de makers van het succesvolle programma ‘vtwonen weer verliefd op je huis’, wat inmiddels alweer enkele seizoenen succesvol op SBS6 uit wordt gezonden op zondagavond. Televisieprogramma’s rond vtwonen scoren goed en trekken veel kijkers die bezig zijn met veranderplannen rond hun woning.

Wil je meer weten over het thema verbouwen op de vt wonen&design beurs? Wij vertellen je er graag meer over.
Bel of mail ons gerust, dan kijken we hoe jouw merk optimaal gepresenteerd kan worden in het verbouw-umfeld op de vt wonen&design beurs 2017.

Ook interessant?