Home - Blog - Dit is waarom VDS vloeren weer deelneemt aan de beurs

Dit is waarom VDS vloeren weer deelneemt aan de beurs

– PERSBERICHT VDS Vloeren –

VDS Vloeren neemt voor de derde opeenvolgende keer deel aan de vt wonen & designbeurs die van 3-8 oktober 2017  in Amsterdam RAI aan zijn 25 ste editie toe is. Een vooruitblik van de zaakvoerder van VDS Vloeren Patrick van der Smissen:

Wat zijn de overwegingen geweest  voor jullie om aan de 25 ste editie van de vt wonen&design beurs  deel te nemen?
“De vt wonen&design beurs is volgens mij, tot op heden, één van dé meest trendsettende beurzen  voor de Nederlandse consument. De beurs biedt een uitstalraam van nieuwe ideeën, inspiratie en “dromen” aan de Home & Lifestyle bewuste  consument en ook aan de  professionals waaronder de decoratrices, stylistes en interieurarchitecten. Er is een overzicht  van wat er aan nieuwe  produkten op de markt is of gaat komen in de komende periode. Het feit dat de consumenten talrijk en met veel interesse naar de beurs afzakken is een bewijs dat dit de goede manier is. Veel consumenten hebben al bouwtekeningen en zijn daadwerkelijk bezig met de koop van een vloer. Het is dus meer dan alleen advies. VT Wonen & Design heeft tijdens de afgelopen edities zijn waarde al bewezen voor onze producten. Die waren voor VDS Vloeren immers zeer succesvol.”

Zijn er speciale producten die u op de vt wonen&design beurs zal tonen aan de consumenten?
“VDS Vloeren is een succesverhaal aan het worden en dit zowel op residentieel als op projectmatig vlak. De beurs is de ideale plek om aan de consumenten, architecten, interieurarchitecten en professionales op de markt de uitgebreide nieuwe collecties van o.a.  de toonaangevende en trendy vloerenmerken  zoals Quick-Step en COREtec® te laten zien en hun mening erover te vragen. Ook hebben wij een eigen private label ontwikkeld met onze houten vloeren. Mogelijk gaan wij ook daar aan de consumenten hun mening over vragen.

Wat zijn uw verwachtingen van de vt wonen&design beurs en wanneer is deze beurs volgens u geslaagd?
“VDS Vloeren kijkt in ieder geval rijkhalzend uit naar de reacties op de uitgebreide collectie en hoopt  zoveel mogelijk consumenten, architecten, interieurarchitecten en professionals te kunnen overtuigen van de talrijke mogelijkheden en de waarde van ons bedrijf. We hebben reeds heel wat mooie en spraakmakende referenties op de residentiële en projectmarkt gerealiseerd in de afgelopen maanden en jaren en we zijn van plan dit verder uit te breiden.”

www.vds-vloeren.nl
info@vds-vloeren.nl

Ook interessant?