Home - Blog - Dé plek voor merkintroducties

Dé plek voor merkintroducties

Dat de vt wonen&design beurs een ideale plek is om je merk of product voor het eerst aan publiek te tonen wordt na elke editie weer duidelijk!

Een nieuwkomer in de woonbranche besloot de sprong te wagen en ging vol overgave een deelname aan de beurs aan. Prachtig beeldmateriaal een goed verhaal én een gedegen persbericht maakte dat er al voor aanvang van de beurs veelvuldig gesproken (én geschreven) werd over dit merk. Zowel in de woonbladen van Sanoma als in de publicaties in dagbladen en woonblogs werd er ruimschoots aandacht besteed aan dit startende merk.

Ook over de presentatie op de beursvloer werd goed nagedacht. In een vroeg stadium werd overlegd met de organisatie en zodoende ontstond er een mooie standpresentatie die precies liet zien wat het merk wilde uitstralen.

De Friends & Family-avond op de vrijdag heeft dit merk goed benut. Er werden vrienden, familie en zakelijke relaties uitgenodigd, waardoor deze avond een speciaal tintje kreeg. Een waardevolle aanvulling op de rest van de beursweek.

De eigenaar van dit merk is dan ook zeer te spreken over de eerste keer deelnemen aan de beurs. Helemaal omdat hij ook via de webshop en dealers orders ziet binnenkomen.

Realistisch als ze zijn, zien de mensen achter dit startende merk de deelname aan de beurs als duidelijk meerjaren plan. Ook omdat ervaren deelnemers dat als tip hebben gegeven. Als je meerdere keren meedoet zie je wat wel en niet werkt en kun je bijschaven om zo het optimale resultaat te behalen.

Wil jij ook een merk of product introduceren aan woonconsumenten van Nederland? Doe dat dan van di 4 oktober t/m zo 9 oktober 2022 op de vt wonen&design beurs. Wij denken graag met je mee. Schakel ons in een vroeg stadium in, dan kunnen we met elkaar kijken hoe we jouw introductieplan samen zo goed mogelijk kunnen vormgeven.

Mail ons gerust op hello@vtwonenendesignbeurs.nl

Ook interessant?