Home - Ik ben deelnemer - DE MARKETING ACADEMY – HOE VERTEL JIJ JOUW MERKVERHAAL?

DE MARKETING ACADEMY – HOE VERTEL JIJ JOUW MERKVERHAAL?

Speciaal voor jou als deelnemer aan de beurs organiseert DPG Media ook dit jaar weer een Marketing Academy vt wonen&design beurs. Meer dan 120 deelnemers volgden de vorige editie bomvol handige tips en learnings over de digitale aanwezigheid van jouw merk. 

De lessen van online succes

in 2021 deelde interieurstyliste Marie-Gon haar ervaringen over hoe je informeert en inspireert online en vertelde ze over de kansen die online interactie voor je merk biedt. Ingrid van Schooten, manager van de vt wonen&design beurs, lichtte toe wat een deelname aan de beurs voor je bedrijf kan betekenen en Hélène van Santen, hoofdredacteur van Kek Mama deelde alles over het vergroten van je online bereik en het genereren van meer traffic naar je site. Een leerzame ochtend waar zeven lessen voor online succes werden gedeeld!

Marketing Academy 2022

Voor de woonbeurs van 2022 zal wederom een inspirerende Marketing Academy georganiseerd worden. Dit is speciaal voor jou als exposant een onderdeel van het servicepakket. Jij als deelnemer kan hier veel winst uit halen om jouw merkverhaal nog mooier en beter uit te dragen. Het is bedoeld om je de ins- en outs te geven van online & social marketing, omdat het tenslotte een vak apart is in een wereld die snel verandert. Dankzij de Academy blijft jouw kennis lekker up-to-date, ben je helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen we elkaar versterken als het gaat om online bereik.

Laat je inspireren

Wanneer je je aanmeldt als exposant zal de informatie voor de Academy snel volgen. Mocht je eerst nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag, maken een voorstel voor je op maat of spreken eens met je af!

Mail via hello@vtwonenendesignbeurs.nl
Telefoon: 088-5564597
Of stuur ons een berichtje, dan bellen we je graag terug!

Ook interessant?