Home - Blog - BOUTIQUE HOTEL KARWEI winnaar BESTE STAND

BOUTIQUE HOTEL KARWEI winnaar BESTE STAND

 

Juryrapport beste stand verkiezing vt wonen&design beurs 2016

Jaarlijks beoordeelt een gelegenheidsjury alle standpresentaties op de vt wonen&design beurs.
De jury van dit jaar bestond uit Ismail Ahmic, de marketing en salesverantwoordelijke van FEBRIK, Dorien Ceulemans, hoofdredacteur van Ariadne at Home en Stefanie de Neve, fotograaf en stylist bij Sanoma Media. Op woensdag 28 september 2016 zijn aan de hand van vaste waarden op het gebied van communicatiekracht, uitstraling en personeel alle stands beoordeeld. Onder het genot van een fijne lunch, heeft de jury over de best scorende stands gediscussieerd en werd democratisch de winnaar gekozen. De presentaties van Sanoma Media zelf zijn uitgesloten in deze contest.

Eervolle vermeldingen voor een geweldige presentatie gaan uit naar FLEXA en PODE.

Opvallend aan de presentatie van PODE, gevestigd in het Dutch Design District in de designhal, wordt genoemd het kleurgebruik en het werken met schuine lijnen in de standbouw. Op de stand is overal interactie met het publiek, de uitstraling van het totaal is verfrissend, opvallend en uitnodigend. De positionering van het merk en de vernieuwde collectie van PODE is onder artdirection van Claire en Roderick Vos, zeer goed vertaald naar een beurspresentatie. PODE is er volgens de jury met de vernieuwde eigen signatuur in geslaagd los te komen van moedermerk Leolux en heeft op de beurs een verrassend effect teweeg gebracht.

FLEXA is met het standconcept geslaagd in het aangaan van intensieve interactie met de bezoeker, de potentiële klant. De bezoeker aan de stand kon overal kleur ervaren. Het gevoel snel thuis aan de slag te willen aan werd goed gestimuleerd door de vele inspiratiekamers en –wanden in de presentatie. De uitstraling van het standpersoneel was zeer herkenbaar en energiek. De consument is enthousiast betrokken bij het maken van kleurkeuzes. Met deze interactie is op een leuke manier veel data verzameld door Flexa. De kleurrijke, verrassende en inspirerende presentatie heeft volgende de jury bijgedragen aan een goede merklading.

Trotse en volgens de jury terechte winnaar is KARWEI. Hun Boutique Hotel concept is zeer goed uitgewerkt. KARWEI is erin geslaagd met een verrassend concept los te komen van hun corebusiness namelijk het zijn van een bouwmarkt. Het inspirerende concept is tot in de puntjes uitgewerkt. Van de kleding en “rol” van het personeel op verschillende plekken in de stand tot het vertalen naar how to voor de bezoeker. Alles is verrassend en mooi. KARWEI heeft met haar PR benadering en de actieve social media activatie alles uit de beurspresentatie gehaald wat erin zit en de consument het vertrouwen gegeven dat zij voor toegankelijke en moderne woninginrichting naar de KARWEI winkels moet gaan.

De jury feliciteert PODE en FLEXA met hun eervolle vermeldingen en KARWEI met het winnen van de prachtige prijs. KARWEI wint, naast de vermelding, 30m2 vloeroppervlakte om in 2017 weer een spraakmakende presentatie op de vt wonen&design beurs neer te zetten. Hopelijk is de aanpak van een goed standconcept een stimulans voor velen om goed na te denken over hoe je de communicatie met de beursbezoeker optimaal aangaat. Verrassing, interactie en goed personeel is key om met een standconcept in de top 3 terecht te komen. Ingrid van Schooten, manager van de vt wonen&design beurs, bedankt alle exposanten voor de mooie standpresentaties die dit jaar op de beurs te zien waren. “Jury, heel hartelijk bedankt voor jullie kritische en dynamische rondgang en verfrissend jurydebat. FLEXA, PODE en KARWEI van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie”.

Ook interessant?