Home - Deelnemen - 3 redenen om mee te doen aan de vt wonen&design beurs

3 redenen om mee te doen aan de vt wonen&design beurs

De vt wonen&design beurs is een event van DPG Media. Het is de grootste en meest complete consumentenbeurs op woongebied van Nederland. De beurs wordt georganiseerd in directe samenwerking met toonaangevende woontijdschriften vtwonen, Eigen Huis & Interieur, WONEN Landelijke Stijl, Stijlvol Wonen en Ariadne at Home. Denk je erover om in te schrijven als exposant? Wij geven je 3 redenen om mee te doen aan de beurs.

1. Ontmoet welstandige, actieve woonconsumenten

De woonconsument spendeert op het moment veel van zijn budget aan het waardevol en fijn maken van het eigen huis.
Hoe fijn als wij elkaar dit jaar weer persoonlijk kunnen ontmoeten. De beurs is al bijna 30 jaar hét medium waarin de focus ligt op ontmoeting en direct contact met de actieve woonconsument. Want niets gaat boven elkaar live ontmoeten, dat mogen we toch wel de belangrijkste learning van de afgelopen tijd noemen. Op de vt wonen&design beurs ontmoet je in 6 dagen tijd duizenden actieve woonconsumenten. Dé kans om jouw product onder de aandacht te brengen van een kwalitatieve doelgroep.

2. Presenteer jezelf in het ultieme umfeld

Op het grootste livepodium voor de Nederlandse woonmarkt, tijdens de vt wonen&design beurs in de RAI, krijg je de mogelijkheid om jouw product of merk in het optimale umfelt te presenteren. In de stijlvol aangeklede hallen worden vier woonstijlen ondersteund door de aanwezigheid van de inspiratiehuizen van de bekende woontitels.

De 4 woonsferen zijn:
modern wonen met vtwonen
verbouwen met vtverbouwen
(tijdloos) design met Stijlvol Wonen en Eigen Huis & Interieur
landelijk wonen met Wonen Landelijke Stijl en Ariadne at Home.

3. Profiteer van de enorme mediapower

De vt wonen&design beurs is een event van DPG Media. Vanuit het grootste mediahuis van het land organiseren wij de grootste en meest complete consumentenbeurs op woongebied in Nederland. De mediapartners van de beurs zijn de bekende woonmerken vtwonen, Eigen Huis & Interieur, WONEN Landelijke Stijl, Stijlvol Wonen, Ariadne at Home en vtverbouwen. Deze woonmerken van DPG Media weten met elkaar 4 miljoen+ actieve woonconsumenten per maand te bereiken en te activeren met hun magazines, websites, social kanalen, televisie en nieuwsbrieven. De mediamerken worden optimaal ingezet om de juiste bezoeker naar de beurs te trekken.Bovendien zijn de toonaangevende woonmerken op de beurs live aanwezig met altijd originele inspiratiehuizen, hierin laten zij zien waar wonen anno nu voor staat.

 

Ook interessant?