///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts

Zicht op licht

Licht in huis wordt door veel mensen gezien als een lastig probleem. Hoe zorg je voor een goed verlichte woonkamer die ook nog sfeervol is? Wat doe je als de aansluiting voor een lamp niet boven de eethoektafel zit? Hoe zit het met LED? Vragen te over.

Op de vt wonen&design beurs helpt Eikelenboom je dit jaar om tot de juiste keuzes te komen in designverlichting voor je interieur. In de tot lichtbelevingsruimte omgebouwde stand, met de duidelijke naam ‘Zicht op licht’, leer je op speelse wijze welke stappen je moet nemen om een goed en uitgebalanceerd lichtplan voor je huis te maken. Ook krijg je hier antwoord op de meest voorkomende vragen op het gebied van verlichting en zie je inspirerende oplossingen.

Uiteraard vind je bij de lichtexpert, -importeur en –producent ook veel bijzondere armaturen van vooraanstaande designmerken, én primeurs. Zoals de Mesh van Luceplan: een lamp waarbij je het licht zelf aanstuurt en je dus zelf bepaalt naar welke richting het wordt verspreid. Komt dat zien!

Persoonlijk advies van een lichtexpert
Wil je een adviesgesprek met een lichtexpert inplannen? Dat kan hier.

Ook interessant?