Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Pode: van jong design naar lifestylemerk

Pode: van jong design naar lifestylemerk

Brutaal, eenvoudig en scherp geprijsd design. Daar stond Pode, in 2008 opgericht door het Venlose familiebedrijf Leolux, om bekend. De stoffen zitmeubels waren kleurrijk en altijd gemaakt op bestelling, zodat je er je eigen draai aan kon geven. Maar nu is Pode vernieuwd. En dat met dank aan het bekende Nederlandse designersduo Claire en Roderick Vos.

Wat is er veranderd? Pode heeft zich de afgelopen maanden ontwikkeld tot een volwassen lifestylemerk dat zich niet langer alleen richt op Nederland, maar ook op de internationale markt. De stoffen zitmeubels blijven de ‘hardcore business‘, maar daarnaast is deze bestaande collectie uitgebreid met bijzettafels, vloerkleden, plaids en kussens. Allemaal in eigentijdse kleuren en materialen.

Nu en in de toekomst
En dit is nog maar het begin. Het designersduo zit vol plannen voor de toekomst. Zij willen de collectie nog veel verder uitbreiden, waarbij een diversiteit aan meubels en woonaccessoires voorop staat. Het streven is dat je hier uiteindelijk een hele kamer mee kunt inrichten. Pode: een merk om nu, maar ook in de toekomst dus goed in de gaten te houden!

Kom de collectie van Pode zeker even bekijken op de vt wonen&design beurs van 27 september t/m 2 oktober.

Ook interessant?