///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Lichtadvies door Eikelenboom

Lichtadvies door Eikelenboom

Eikelenboom bestaat uit een ervaren team lichtontwerpers. Met de kennis, creativiteit en prachtige collecties weten ze voor elk project een passend en uitdagend lichtplan te maken.
Sinds een paar jaar geeft Eikelenboom lichtadvies op de vt wonen&design beurs. Dit is een groot succes. Om te zorgen dat de adviseurs tijd voor jou hebben, is het verstandig zo snel mogelijk een afspraak voor een intake adviesgesprek (45 minuten) te maken. Waar moet je aan denken bij een goed lichtplan in je woonruimte? Sfeer, functie het is allemaal belangrijk voor een optimale lichtvoorziening en beleving.

De expert van Eikelenboom helpen je graag met dit uitdagende vraagstuk.
Of je nou lichtadvies wilt voor een bestaande woning, gaat verhuizen of een grote verbouwing in petto hebt, de lichtexpert denkt met je mee. Boek snel je afspraak en laat je goed op weg helpen naar een mooie, functionele lichtverdeling in je huis.
Geef bij de boeking graag even aan of het advies gewenst is voor een bestaande woning, nog op te leveren nieuwbouw woning of een verbouwing gaat.
Aan het 45 minuten advies van een lichtexpert vragen we een bijdrage van 17,50 euro.
Maak hier direct een afspraak met één van de lichtadviseurs.

Kan je niet naar de beurs komen maar wil je wel een afspraak maken met Eikelenboom in Amsterdam, maak dan hier een afspraak voor een ander moment en locatie

Ook interessant?