///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Meubels op maat bij Meubelatelier Jacco Bakker

Meubels op maat bij Meubelatelier Jacco Bakker

Ben je weleens eerder op de Woonbeurs geweest? Dan kan het haast niet anders dan dat je Meubelatelier Jacco Bakker kent. Deze Noord-Hollandse meubelmaker staat al jaren met een inspiratiehuis op de beurs.

Inspiratiehuis van 120m2
Dit jaar pakt Jacco Bakker helemaal uit. Met een gloednieuw huis van 120m2 gaat hij je zeker verrassen. Laat je inspireren door zijn vakmanschap, meubels en passie voor wonen. Want of je nu op zoek bent naar een kast op maat, een keuken die niemand anders heeft of een bijzondere tafel of lamp. Bij Jacco Bakker kan het allemaal.

4 primeurs
Op de beurs presenteert Meubelatelier Jacco Bakker bovendien 4 primeurs, waaronder de industriële kast “de Zwarte Blink”. Stalen frames, met de hand gesmeed en voorzien van massief Eiken planken. Een stoere blikvanger in huis dus. De kast is leverbaar in elk denkbare maat en uitvoering. Wil je kast in het echt zien of wil je meer informatie over andere maatwerkmeubels? Kom gerust langs op de stand in hal 10.

 

 

 

Ook interessant?