///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - DESIGN OP DE VT WONEN&DESIGN BEURS - Eerste hulp bij kunst en interieur

Eerste hulp bij kunst en interieur

Kunst in huis. Heb jij het al? Dat maakt je interieur immers helemaal af. Ja, dat is helemaal waar. Maar waar begin je? Hoe kies je in hemelsnaam uit het overweldigende aanbod? En als je dan dat gedroomde schilderij, fascinerende beeldhouwwerk of geweldige stuk design hebt gevonden, kan je je dat dan eigenlijk wel veroorloven? En wie garandeert je dat je er na een paar maanden niet compleet op uitgekeken bent? Geen nood: de redding is nabij.

Kunst huren
Om tijd en geld te besparen, is een bezoek aan Kunst Centrum Haarlem een goed begin. Misschien ben je er zelfs in één keer klaar. Want sinds 1971 is dit een van de meest toonaangevende kunstcentra van Nederland op het gebied van de hedendaagse kunst en design. Je kunt er kopen, maar je kunt er ook kunst huren. En dat is echt een uitkomst bij een beperkt budget en keuzestress!

Spaartegoed voor kunst en design
De huurtarieven zijn afhankelijk van de waarde van het gekozen werk. Van het bedrag dat je per maand betaalt spaar je veertig procent. Dit spaartegoed kun je gebruiken voor een kunstwerk, maar ook voor een designproduct uit de winkel, die zich ook in het centrum bevindt.

Huren is een perfecte manier om te ontdekken welk type kunst bij jou en je interieur past. Het kunstcentrum beschikt over een zeer ruime en gevarieerde collectie van professioneel beeldend kunstenaars. Dus als je na een tijdje uitgekeken raakt op het ene kunstwerk, heb je zo iets anders naar je zin gevonden.

Interieuradvies
Behalve voor professioneel advies, kun je bij KCH ook terecht voor interieuradvies, bij ontwerpbureau Greenwich Village van interieurontwerpster Mariuccia Giovannini, dat sinds vorig jaar in het kunstcentrum is gevestigd.

Voldoende redenen dus voor een bezoek aan de stand op de vt wonen&design beurs.

Ook interessant?