1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - DESIGN OP DE VT WONEN&DESIGN BEURS - Designmeubels van Label van den Berg

Designmeubels van Label van den Berg

Op de vt wonen&design beurs vind je de prachtige collectie van LABEL van den Berg. De designmeubels die je hier onder andere ziet zijn:

Chief (nieuw!)
Een fauteuiltje voor aan de eettafel. Een vrouwelijk maar ook stoer en modern ontworpen eetkamerstoel door Gerard van den Berg. De doorlopende rits accentueert de ronde vormen van deze comfortabele stoel. Door de flexibele rug zit de Chief als gegoten!

Flying First Class at home!
Dat is het gevoel dat deze relax fauteuil je geeft. Met één handbeweging zet je de First Class in de relaxstand die voor jou aangenaam is. De rug is verstelbaar in verschillende standen. De hoge rug met oren maken deze stoel ideaal om even weg te dromen. De bijpassende pouffe maakt het relax zitten compleet.

labelvdberg

Hidde en Hocker
De fauteuil is vernoemd naar Gerards oudste kleinzoon. In één van de unieke leersoorten uit de collectie komen fauteuil en leer tot hun volle recht. De vorm van de fauteuil heeft veel weg van een baseball handschoen. Door de vorm van de kuip nodigt hij uit om je er lekker in te nestelen. De bijpassende pouffe maakt het comfort compleet.

Kris de kameleon onder de banken (nieuw)
Gerard van den Berg ontwierp deze basale bank zodat iedereen zijn eigen invulling eraan kan geven. De kleuren van de biezen, houten poten en natuurlijk de bekleding, it’s up to you! Daarnaast geven de losse kussens, in diverse formaten, je de mogelijkheid jouw eigen zitcomfort te bepalen. Lekker wegzakken in een (kleurrijke) zee van kussens!

bank kris

Voor meer informatie en advies van de woonexperts van Label van den Berg kom je naar stand 10-025.

Ook interessant?