1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - DESIGN OP DE VT WONEN&DESIGN BEURS - Designmeubels op maat van Artyx

Designmeubels op maat van Artyx

Zoek je al een hele tijd naar een mooi tv-meubel, die ultieme kast voor je draadloze muzieksysteem of een goede oplossing voor je keuken of werkplek? Kijk dan eens bij Artyx Interieurproducties. Zij hebben een eigen meubelmakerij waar ze zo’n beetje alles kunnen maken. Sinds de start van het bedrijf in 2000 hebben ze al voor zoveel mensen een oplossing bedacht, waardoor ze een enorme database met ruim 6000 uploads hebben. Vol designoplossingen, technische details en afwerkingen. Inspiratie genoeg in ieder geval.
Zit jouw ideale ontwerp er niet bij? Geen probleem, dan bedenken ze die samen met jou. Afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Afwerking
Bij zoveel maatwerk hoort natuurlijk een afwerking naar keuze. Er kan veel. Mooi zijn de supermatte afwerkingen in super matte lak, betonlook en gestraald glas. Het steenachtige effect van dat matte glas combineert verrassend goed met wanden en vloeren in betonlook.
Zelf ontdekken wat deze designmeubelspecialisten voor je kunnen maken? Bezoek de Artyx stand op de vtwonen&designbeurs van 27 september t/m 2 oktober.

 

Ook interessant?