Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Auping: 127 jaar kwaliteit&vakmanschap

Auping: 127 jaar kwaliteit&vakmanschap

Wist je dat je slaapkamerinrichting invloed heeft op je nachtrust? Of dat het gemiddeld een maand duurt voordat je aan een nieuwe matras gewend bent? Bezoek de Auping-stand en kom alles te weten over persoonlijke nachtrust, Nederlands vakmanschap, speciale aanbiedingen, de win-actie en nog heel veel meer.

125 jaar gestapelde slaapkennis
Al 125 jaar waakt Auping over jouw nachtrust. Het begon in de smederij van Johannes Auping in Deventer met de ontwikkeling van de beroemde spiraalbodem. En nog dagelijks werken ze met passie en nieuwsgierigheid aan het perfecte bed van morgen. Dat geldt ook voor het brede Auping assortiment aan bedtextiel en accessoires, dat in lijn ligt met de nieuwste trends en zorgt voor een complete slaapkamer. Alles waar de naam Auping op staat, is duurzaam en veilig voor mens en milieu. Zo kun je altijd zorgeloos gaan slapen – met de zekerheid dat je de volgende dag fris en uitgerust opstaat.

Beurs en assortiment
Bij Auping hebben ze niet alleen aandacht voor de producten, ze investeren ook in de adviseurs van de Auping Plaza’s. Zij worden speciaal opgeleid aan de Auping Academy, waar zij alles leren over slaap- en stylingadvies dat op het lijf geschreven is. Ook op de vt wonen&design beurs vertellen zij je graag meer over professioneel slaapadvies, de nieuwste trends en de vele mogelijkheden van het assortiment. Daarnaast toont Auping de nieuwste collectie bedtextiel en accessoires, en kun je komen proefliggen op onder andere de volgende modellen:

 • Auronde:
  Deze designklassieker naar het ontwerp van Frans de la Haye is met z’n tijdloze vormgeving al jarenlang het meest verkochte bedmodel in Nederland.
 • Original:
  Het nieuwste bedmodel van Auping is een compleet bed met de perfecte basis van een ventilerende spiraalbodem.
 • Essential:
  Door verschillende kleuren en stijlmogelijkheden past dit eigentijdse bedmodel in élke slaapkamer.
 • Royal:
  Het stijlvolle design, de kwalitatief hoogwaardige materialen, de nauwkeurig afgewerkte details, een 5-motorige spiraalbodem, een comfortzone op schouderhoogte; alles draagt bij aan de koninklijke allure van de Auping Royal.

auping2
Boxsprings

 •  Original:
  Dit stukje Auping perfectie zorgt voor fris wakker worden dankzij het ventilerende en ondersteunende AVS® systeem.
 • Criade:
  Dankzij het eigentijdse ontwerp en de uiteenlopende mogelijkheden creëer je in een handomdraai jouw unieke, comfortabele Criade boxspring.

Styling Contest en win
Maak je klaar om omver te worden geblazen tijdens de Auping Essential Styling Contest. Deze unieke slaapkamer make-over wedstrijd koppelt drie bekende bloggers aan een stylist van vtwonen en gaan zo met elkaar de strijd aan om het mooiste slaapkamerontwerp te maken. De grote finale vindt plaats op de vt wonen&design beurs op de Auping-stand, waar de drie deelnemende bloggers live hun slaapkamerontwerp tonen. En let op: bezoekers kunnen stemmen en de slaapkamer van hun keuze winnen!

Aanbiedingen
Kom naar de Auping-Stand en wordt geïnspireerd over de laatste slaapkamertrends, professioneel advies en het gehele Auping-assortiment. Daarnaast kun je profiteren van de aantrekkelijke beursaanbiedingen speciaal voor bezoekers aan de Auping-stand. Kortom, genoeg redenen om de wereld van Auping te ontdekken op de vt wonen&design beurs 2015.

 

 

 

Ook interessant?