1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Hulp aan huis bij het kopen van een bank

Hulp aan huis bij het kopen van een bank

Oriënteren, vergelijken, selecteren, wikken en wegen… Het aanschaffen van een nieuwe bank is een heel proces. Gedegen hulp van een professional is daarbij onontbeerlijk. Bij StEyl snappen ze dat. Die sturen zelfs een adviseur bij je langs. Dat is nog eens service! Een bank is nu eenmaal geen halfje brood, dat je snel even bij de bakker haalt. Zonder persoonlijk advies van een interieurspecialist kom je er vaak niet goed uit.

Interieuradvies op maat
Bij StEyl nemen ze dat ‘persoonlijk’ heel serieus. Als je een bank wilt kopen of als je bij StEyl langs gaat voor een interieuradvies, wordt er altijd een afspraak bij jou thuis gemaakt. De kleur- en stofstalen kunnen daar namelijk veel beter beoordeeld worden dan in de winkel. Bovendien kan er zo meteen worden geholpen met inmeten. Zo weet je zeker dat je bank past en dat je een interieurplan op maat hebt.

Professioneel
De adviseurs van StEyl hebben allemaal een opleiding op het gebied van interieur gevolgd en zijn dankzij regelmatige bezoeken aan beurzen en cursussen volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Vliegende start
Geen wonder dat dit jonge bedrijf zo succesvol is. In juli 2015 startte de toen nog maar 21-jarige Eveline met een webshop en een winkel in Epe. Haar eigen kijk op stijl, interieurontwerp en inrichting sloeg aan. Nog geen jaar later zijn er al twee vestigingen bijgekomen: één in Zwolle en één in Hattem.

Dynamisch en divers
De uitstraling van deze compacte winkels en de webshop is dynamisch. De collectie wisselt voortdurend en is voornamelijk samengesteld uit Nederlandse merken. Wat niet in Nederland te vinden is, importeert StEyl zelf. Ook is het aanbod zeer divers, zowel in stijl als in prijs. StEyl voert onder andere: Label van den Berg, Coming Lifestyle, Moome, Seuren tafels, het Lichtlab, Masterlight Cartel Living en Ojee design.

Natuurlijk staat StEyl op de beurs. Mis deze jonge enthousiastelingen niet!

Ook interessant?