///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Geef je interieur een design boost!

Geef je interieur een design boost!

Fris, eigentijds en internationaal. Dat is de uitstraling van design. Met een paar goed gekozen designmeubelen til je je interieur dan ook meteen naar een hoger plan. En dat hoeft echt niet zo duur te zijn als je misschien denkt.
Ga maar eens bij XOOON kijken. Daar vind je betaalbaar design met een warme uitstraling.

Is je interieur toe aan een nieuwe look? Overweeg dan eens een onvervalste design boost. Bij XOOON vind je daarvoor gegarandeerd de juiste ingrediënten: een stoel die moeiteloos fungeert als showstopper, een bank waarop je classy kunt loungen en kleurrijke accessoires die op een chique manier de aandacht trekken.

Laatste trends
De collectie van XOOON bestaat uit eigenzinnige en opvallende meubelen en accessoires, die helemaal zijn ontworpen volgens de laatste trends en uitblinken door hun scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Alle ontwerpen komen tot stand in de eigen designstudio van XOOON. Inspiratie vinden de designers over de hele wereld. Tijdens het ontwerpproces wordt die soepel vertaald naar betaalbaar design, dat vervolgens op een ecologisch verantwoorde manier wordt geproduceerd.

 

Uitschuifbaar
Ook de ‘Uitschuifbaar’-tag is top! Bij XOOON zijn veel tafels, maar ook banken, uitschuifbaar. Welke dat zijn, zie je in één oogopslag dankzij de tags.

Twijfel je of een design boost wel iets voor jou en je interieur is? Dan zou je juist een kijkje bij XOOON moeten nemen. Zeker weten dat je verrast zult zijn!

Ook interessant?