///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - DESIGN OP DE VT WONEN&DESIGN BEURS - wonderschoon en comfortabel design

wonderschoon en comfortabel design

Wonderschoon graag en het liefst ook heel erg comfortabel! Voor wie op zoek gaat naar nieuwe banken, stoelen en tafels, zijn dat vaak de twee belangrijkste wensen. Een tafel die er fantastisch uitziet, maar waaraan je ook tot diep in de nacht ontspannen kunnen dineren, drinken en filosoferen – het liefst met al je vrienden tegelijk. Een bank die de show steelt in de woonkamer, maar waarop het ook heerlijk films kijken is – bij voorkeur samen met je hele gezin. En stoelen waaraan je gasten zich vergapen, maar waarop je je ook urenlang heerlijk kunt opkrullen met een boek – in totale afzondering. Oogstrelende leefmeubels, kortom. Meubels waarvan je elke dag méér gaat houden!

Mooi én comfortabel
Voor jezelf is het dus de meest vanzelfsprekende zaak van de wereld: je meubels moeten mooi én comfortabel zijn. Maar in de praktijk blijkt die combinatie vaak lastig te vinden. Heb je eindelijk die droom van een bank gevonden, zit-ie voor geen meter. Of zie je eindelijk die perfect passende tafel staan, krijgen je benen ruzie met de poten…

Lichaamsvolgend
Gelukkig zijn er ook fabrikanten die er juist heel goed in zijn je twee belangrijkste wensen in één bank, tafel of stoel te verwezenlijken. Harvink bijvoorbeeld. Hun handgemaakte meubels zijn zonder uitzondering prachtig en worden, voordat ze in productie worden genomen, uitgebreid getest. Banken en stoelen worden gevuld met het beste ‘koudschuim’. Dat volgt de lichaamscontouren en zorgt voor de juiste ondersteuning.

Dutch design & vakwerk
Elk meubelstuk wordt volledig door Harvink zelf geproduceerd. Van het ontwerp tot aan de afwerking: alles gebeurt in Nederland. Zelfs de materialen komen uit Nederland. Hierdoor kan Harvink de kwaliteit van zijn collectie optimaal garanderen. Bovendien wordt door deze werkwijze de CO2-uitstoot door transport zo veel mogelijk beperkt.

Luchtige look
Het meest in het oog springende kenmerk van de banken en stoelen van Harvink is de zichtbare frameconstructie. Doordat het frame aan de buitenkant zit, lijken de massievere delen bijna te zweven. Dat oogt luchtig en je weet ook meteen hoe de meubels in elkaar zitten. Dat geeft vertrouwen.

Afritsbaar en slijtvast
Wat ook een rustig gevoel geeft, is de afritsbare bekleding. Een ongelukje is immers zo gebeurd. Je kunt de bekleding eenvoudig afnemen en chemisch laten reinigen. Zo gaat die jaren mee, want het materiaal (stof én leer) waarmee Harvink zijn meubels bekleed, is slijtvast. En als je toe bent aan iets nieuws, dan kan je zo’n afritsbare hoes natuurlijk ook heel makkelijk vervangen.

De modellen van Harvink
Op de vt wonen&design beurs presenteert Harvink enkele van zijn topmodellen. Zoals de speelse en lichte bank ‘Armslag’, de veelzijdige (hoek)bank ‘Flink’, de ovalen of ronde tafel ‘Fier’, de swingende stoel ‘Jive’ en de stijlvolle meubelfamilie ‘Splinter’.

Ook interessant?