vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Bedankt voor je bestelling

Bedankt voor je bestelling

Wat zien wij er naar uit je van dinsdag 4 tot en met zondag 9 oktober 2022 te mogen verwelkomen op de Housewarming editie van de vt wonen&design beurs in de EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Bedankt voor het bestellen van je tickets.

De komende periode zul je via onze website en socials lezen wat er op de beurs allemaal te verwachten is. Nieuwe bedrijven stellen zich voor, nieuwe collecties worden met trots gepresenteerd. Volg je ons op social nog niet, doe dit dan. Zo mis je niets en kom je goed voorbereid naar het event.

En omdat we dit jaar 30 jaar bestaan organiseren wij een loterij met mooie woonprijzen. Vanaf september lees je meer over de woonloterij op onze website en socials. Jij bent in elk geval verzekerd van één lot per bestelt ticket. Die sturen wij je kort voor de beurs per mail toe. Toch altijd leuk om iets te winnen. Fingers crossed dat dit voor jou het geval is.

Een aantal praktische vragen zetten wij hieronder alvast op een rijtje voor je:

Mocht je gebruik willen maken van een 1 op 1 adviesgesprek met een onafhankelijke interieur stylist, architect of andere professional? Dan kun je dit boeken vanaf begin september. Een persoonlijk advies van 30 minuten kun je vanaf begin september boeken voor maar 19,50 euro. Een 1 op 1 advies is ontzettend handig om je plannen verder vorm te geven en gerichter te zoeken naar dat wat je nodig hebt.

Tot ziens in oktober.