///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts

Nog maar heel even, dan mogen wij niet normaal veel wooninspiratie met jou delen! De vt wonen&design beurs heet je van dinsdag 4 tot en met zondag 9 oktober van harte welkom. Wij ontvangen je op ons nieuwe adres; EXPO Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) in Vijfhuizen. Goed bereikbaar overigens met de auto en OV. Ben jij bij onze housewarming? Doen. Bestel je ticket nu hier.

Bijna 200 woonmerken tonen jou hun nieuwste collecties, woonnieuws, de handigste tips voor je verbouwing en natuurlijk de nieuwste woontrends. Je gaat veel bekende woonbedrijven zien, maar ook enorm verrast en geïnspireerd worden door heel veel leuke nieuwe ondernemingen en woonproducten. Deze nieuwe parels van woonvakbedrijven zijn al een reden op zich om de beurs te bezoeken. Laat je ook verwonderen door de mooiste woonmagazines van Nederland; vtwonen, Eigen Huis&Interieur, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en Ariadne at Home. Wij hebben de bouwtekeningen van de redacties gezien en stuk voor stuk beloven zij super mooie trendhuizen te bouwen om jou te inspireren.
Op de beurs vind je het antwoord op jouw woonvraag.

Ook leuk, wij vieren ons dertig jarig bestaan. Ja, je leest het goed. Al 30 jaar voorzien wij de Nederlandse woonliefhebbers van tips voor de mooiste inrichtingen. Samen met jou en alle aanwezige deelnemende woonbedrijven maken wij er dit jaar een extra groot feest van.

25.000 m2 aan wooninspiratie voor jouw droomhuis! Ben jij erbij? Bestel je ticket hier.

Badkamer: dit zijn de mooiste trends 

Bekijk het artikel

Op de vloer: van gietvloer tot tapijt

Bekijk het artikel

Bijzondere buitenverlichting: sfeermakers voor tuin en terras

Bekijk het artikel