Filmpje sluiten

Blog

ActieGek op geel

17/05/15

De kleur geel is een opvallende trendkleur dit jaar. Dus met deze vrolijke kolibrie op de bank fleur je je interieur heel zomers op! En leuk om te weten, bij elk kussen zit een verhaaltje over de desbetreffende vogel. 

Lees meer

door Communicatie & PR

woonwinkelenlente in pastel

18/03/15

Officieel begint de lente pas aankomend weekend, maar deze week verschijnen de dubbele cijfers al op de thermometer. Om het echte lentegevoel ook in huis te creëren hebben wij voor jou alvast producten met de frisse en zachte pasteltinten geselecteerd.

door Communicatie & PR

woonwinkelenGet a mailbox

02/03/15

Bestel jij ook zo graag online, maar ben je niet altijd thuis om het pakketje aan te nemen? Dan is dit echt iets voor jou, de Topbox Pakketbox. Vanaf nu nooit meer wachten op de pakketbezorger en nooit meer naar de buren of afhaalpunt. Met een Logixbox ontvang je je bestellingen gewoon aan huis. Handig toch? Bestel hem eenvoudig online (dan weet je zeker dat dit de laatste keer is dat je een pakketje op moet halen bij de buren ;-))

door Communicatie & PR

woonwinkelenOm op te zitten

24/02/15

Sommige designmeubels zijn ontworpen om mooi te zijn. Andere om eindeloos gebruikt te worden. De Saddle Stool verenigt beide kwaliteiten, want hoe meer je er op zit, hoe mooier hij wordt. Net als het authentieke fietszadel, is de Saddle Stool gemaakt van geperst tuigleer. Wauw! Meer weten of direct bestellen? Klik hier.

door Communicatie & PR

Tip!Leds do it now!

17/02/15

Grote kans dat je ze gezien hebt op de beurs afgelopen jaar. De ledverlichting die niet alleen heel veel energie bespaart (tot 90%!), maar er ook nog eens fraai uit ziet. Geheel van glas en in alle mogelijke gloeilampvormen verkrijgbaar. Dimbaar en nu zelfs met de nieuwste kooldraadleds.
Wil je de lampen van dichtbij bekijken? Of meteen kopen? 
Lees meer

door Communicatie & PR
Archief blog
Volg ons via
Twitterfeed #vtwdb