Filmpje sluiten

Blog

woonwinkelenGet a mailbox

02/03/15

Bestel jij ook zo graag online, maar ben je niet altijd thuis om het pakketje aan te nemen? Dan is dit echt iets voor jou, de Topbox Pakketbox. Vanaf nu nooit meer wachten op de pakketbezorger en nooit meer naar de buren of afhaalpunt. Met een Logixbox ontvang je je bestellingen gewoon aan huis. Handig toch? Bestel hem eenvoudig online (dan weet je zeker dat dit de laatste keer is dat je een pakketje op moet halen bij de buren ;-))

door Communincatie & PR

woonwinkelenOm op te zitten

24/02/15

Sommige designmeubels zijn ontworpen om mooi te zijn. Andere om eindeloos gebruikt te worden. De Saddle Stool verenigt beide kwaliteiten, want hoe meer je er op zit, hoe mooier hij wordt. Net als het authentieke fietszadel, is de Saddle Stool gemaakt van geperst tuigleer. Wauw! Meer weten of direct bestellen? Klik hier.

door Communincatie & PR

Tip!Leds do it now!

17/02/15

Grote kans dat je ze gezien hebt op de beurs afgelopen jaar. De ledverlichting die niet alleen heel veel energie bespaart (tot 90%!), maar er ook nog eens fraai uit ziet. Geheel van glas en in alle mogelijke gloeilampvormen verkrijgbaar. Dimbaar en nu zelfs met de nieuwste kooldraadleds.
Wil je de lampen van dichtbij bekijken? Of meteen kopen? 
Lees meer

door Communincatie & PR

Tip!KOM NAAR HET LEOLUX LIFESTYLE WEEKEND

10/02/15

Zaterdag 28 feb & zondag 1 mrt van 11.00-17.00 uur

Het Leolux Design Center in Eindhoven presenteert een weekend vol smaakvolle activiteiten die de zintuigen prikkelen. Beleef de collectie 2015 van Nederlands grootste designmaker, maar ook de expressieve kunst van Coen Blankwaard, de Volvo V 40 en V 60 PIH en de mooiste audio van Bang & Olufsen. Meer genieten? 

Lees meer

door Communincatie & PR

Laatste nieuwsNieuwe naam voor de Woonbeurs Amsterdam

27/01/15

Groot nieuws! De Woonbeurs Amsterdam heet nu de VT WONEN&DESIGN BEURS. Het grootste woonevenement van Nederland vindt dit jaar plaats van 29 september t/m 4 oktober 2015 in de Amsterdam RAI.

door Communincatie & PR
Archief blog
Volg ons via
Twitterfeed #vtwdb